TecnoSicurezza kluissloten

TecnoSicurezza is een kluissloten fabrikant uit Verona, Italy. TecnoSicurazza bestaan al meer dan 30 jaar en produceren een serie van kluissloten welke zeer eenvoudig zijn te bedienen en zeer betrouwbaarheid zijn. Of het nu gaat om een standaard slot voor op een privé kluis of omdat het om een slot gaat voor intensief gebruik in de retail. Tecnosicurazza sloten hebben bewijzen dat ze zeer betrouwbaar zijn!

Een elektronisch kluisslot functioneert met een pin code van 4 t/m 8 cijfers. Na in invoeren van de code kan men de kluis openen. Het sluiten van de kluis kan zonder code. Elektronische sloten met een code van 4 of 5 cijfers zijn nooit gecertificeerd. De kluissloten met een code van 6 t/m 8 cijfers zijn dit wel. Een elektronisch kluisslot werkt op stroom middels batterijen maar kan ook op een voeding worden aangesloten wat verstandig is indien het slot veelvuldig wordt gebruikt.

Kluissloten zijn er in vele varianten zowel qua vorm als software mogelijkheden. Bij de keuze van het type elektronischslot zijn het aantal gebruikerscodes, wel of geen tijdslot, openingsvertraging of een audit belangrijke selectie criteria.

Hieronder de eerste selectie op basis van het aantal gebruikers:

 1. Home 2, max 2 codes met instelbaar openingsvertraging
 2. Home 10, max 10 codes met instelbaar openingsvertraging
 3. Home 50, max 60 codes met instelbaar openingsvertraging, audit, ERC code, ect
 4. DigiTech, max 30 codes, LCD scherm, audit, tijdvertraging, dubbelcode..
 5. MiniTech, max 60 codes, LCD scherm, audit, tijdvertraging, dubbelcode, tijdslot..
 6. TechMaster, max 90 codes, LCD scherm, audit, tijdvertraging, dubbelcode, tijdslot, remote controle en nog veel meer...
Sorteer op
 • Tecnosicurezza kluissloten
  Tecnosicurezza kluissloten

  Kluissloten van Tecnosicurezza

  Tecnosicurezza Spa
  Via Cesare Battisti. 276
  37057 San Giovanni Lupatoto
  Verona

Info@safe2lock.nl

E-mail:
 Info@safe2lock.nl
Telefoon:
  +31 485 324 870
WhatsApp:
  +31 646047556

Ameno Klasse 2

Ameno Klasse 2