Wie zijn wij

Hartelijk welkom op onze website. We stellen het zeer op prijs dat u op deze wijze kennis wilt maken met Safe2Lock VOF. Ons bedrijf is meer dan 14 jaar werkzaam in de kluizenbranche. Door onze ervaring en doorzettingsvermogen hebben we een aantal grote retailers in ons klantenbestand. Onze werkwijze kan dus bogen op veel ervaring aan de hand van de opdrachten die wij in het verleden hebben gekregen: ons verleden vormt daarmee een solide basis voor de toekomst waarin wij klanten graag zo'n goed mogelijk advies geven. Daarbij gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om. Bij het kopje ''1. Home - 2. Privacy verklaring'' kunt u lezen hoe wij dit bewerkstelligen.

Sinds medio 2017 zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie waarbij wij u uitnodigen in onze nieuwe showroom. Komende vanaf de N271 komt u op industrieterrein De Flammert, daar slaat u rechts af. Aan de rechterkant ziet u een breed gebouw, hierbij bevinden wij ons aan het einde van het gebouw.

Wij hebben de mogelijkheid om door heel Nederland kluizen te leveren en tegen meerprijs kunnen wij werkzaamheden verrichten met betrekking tot kluizen.

Safe2Lock VOF heeft een breed scala aan producten in zijn assortiment dus is er altijd wel de mogelijkheid om de kluis te vinden die het beste bij u past.

We hopen dat uw bezoek aan onze webshop een goed beeld geeft van wat wij te bieden hebben. Wij stellen het op prijs om feedback hierover te krijgen. U bent altijd van harte welkom. Natuurlijk staat voor u een gastvrij kopje koffie klaar.

Graag tot ziens bij Safe2Lock VOF

Serge van Emmerik & Silvia van Emmerik

IMG_4502.jpg

Info@safe2lock.nl

E-mail:
 Info@safe2lock.nl
Telefoon:
  +31 485 324 870
WhatsApp:
  +31 646047556

Ameno Klasse 2

Ameno Klasse 2